Keittiösuunnitteluohjelma

 

Voit suunnitella oman keittiösi kätevästi jopa kymmenessä minuutissa Web-suunnitteluohjelmallamme. Kokeile heti miten helppoa ja nopeaa suunnittelu voi olla!

Suunnitelmasi pohjalta voit tilata kalusteet verkkokaupastamme tai ottaa meihin yhteyttä suunnitelman jälkeen, jolloin voimme yhdessä hioa suunnitelman lopulliseksi. Palvelu on maksuton! Toimitamme kalusteet koko Suomen alueelle (poislukien Ahvenanmaa).

Huomioi että suunnitteluohjelman ovi-, työtaso- ja runkomallistot ovat suuntaa-antavia; mitoissa, malleissa ja väreissä on hieman eroavaisuuksia. Voit tutustua ensin tarjoamiimme mallistoihin verkkokaupassamme. Verkkokaupan tarjonnan lisäksi meiltä on saatavilla runsaasti myös muita ovia, voit tutustua näihin tavarantoimittajiemme ja ovivalmistajien omilla sivuilla Linkit-sivulla.

Keittiösuunnitteluohjelman käyttö on täysin ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu heti TÄSTÄ.

 

 kuva2

 

HUOM! Voit lähettää meille myös pohjakuvasi keittiöstä, kodinhoitohuoneesta tai kylpyhuoneesta sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita viestiin toiveitasi uusien kalusteiden suhteen, niin teemme ehdotelman jota voidaan lähteä työstämään eteenpäin.